andrei-stratu-kcJsQ3PJrYU-unsplash.jpg

Ons aanbod

Leadership Intent Navigator

Leiderschapsprogramma's

Managementvaardigheden

Beïnvloedingstechnologie

Events

Nieuw

Leadership Intent Navigator

Vooruit bij het waarmaken van een toekomstvisie.

Wij bieden leiderschapsprogramma’s gebaseerd op de Leadership Intent-besturingsprincipes. 

Fase 1 - Helderheid en competenties

Wij ondersteunen organisaties, individuen en teams in het scherp zetten van de strategische agenda zodat de doelen en de stip op de horizon helder zijn.
 

Als doelen helder zijn kan de aandacht naar focus: welke prioriteiten ga je stellen en welke ontwikkelpunten zijn van belang

Fase 2 - Ontwikkeling en keuzes maken

In deze fase richten wij ons op commitment. De verbinding van individuen met de strategische agenda, de doelen en de ambities. Met een traject van 12 maanden worden leiders in staat gesteld om controle over te geven aan anderen en zich volledig te richten op de ontwikkeling van leiders om hen heen.

Fase 3 - Borging en teaming

De laatste fase richt zich op borging van de Leadership Intent principes in de organisatie. Van integratie in de Planning & Control cyclus tot de ontwikkeling van teams rondom het leiderschap.

Leiderschapsprogramma's

Gebruik de kracht van mensen om gezamenlijk doelen te bereiken.

Het leiderschapsprogramma gaat uit van Intent Based Leadership: gebruik de kracht van mensen om gezamenlijk een vastgesteld resultaat te bereiken. In een wereld die complex is en waar aanpassingsvermogen de sleutel is kan leiderschap alleen slagen als beslissingsbevoegdheid daar wordt gelegd waar ook de informatie is.

Het programma is gebaseerd op een leergang die deelnemers in staat stelt om leiderschap zodanig vorm te geven dat voor iedereen de richting duidelijk is en het vertrouwen in elkaar optimaal is.

De leergang wordt gestart na een intensieve intake en oriëntatie op de beginsituatie. Op basis hiervan wordt bepaald hoe de eerste voorbereidende fase op maat kan worden ingericht.

Resultaten uit de eerste fase zijn een samenhangende visie vertaald naar een BusinessPlan op een A4, vertaald naar Talking Points en drie leidende doelstellingen.

De tweede fase bestaat uit een intensief programma gericht op keuzes maken en consistent gedrag. De derde fase geeft verdieping op deelonderwerpen. In deze fase 

De leergang wordt afgesloten met een verantwoording, een reflectie en een plan voor de komende periode.Bij de implementatie ondersteunen wij met coaches voor individuen en teams.

 

De besturingsfilosofie Leadership Intent wordt in een white paper nader toegelicht en een ePlatform met 32 modules ondersteunt de implementatie.

Managementvaardigheden

Voor de aanstaande topmanagers.

Beginnende en ervaren leidinggevenden zullen altijd behoefte hebben om ondersteuning te krijgen om in de praktijk van alledag te gebruiken. Vanuit het gedachtengoed van Leadership Intent is een training management vaardigheden opgezet die als basis kan worden gebruikt om in een organisatie op maat uit te voeren.

Drie halve dagen basistraining aangevuld met een halve dag simulaties en oefeningen.

Eén dag instrumenten voor managers aan de hand van praktijk cases.

Eén dag teamdynamiek en actieplanning.

Beïnvloedingstechnologie

Beïnvloeding, cruciaal in meerdere opzichten.

Hoe gaan mensen doen wat je wilt dat ze moeten doen? Met name transparantie in het na te streven doel is van doorslaggevend belang. Leadership Intent Academy ondersteunt individuen en teams in het doelmatig en effectief bereiken van hun doelen. Dat doen we met verschillende programma’s.

Workshops beïnvloeding en persoonlijke effectiviteit.

Drie-daags BoostCamp-programma, gericht op keuzes maken en beïnvloeden. 

Doel Door Doen-programma als ondersteuning voor het waarmaken van ambities.

Events

Een uniek event, op maat gemaakt.

Voor unieke events die leiderschap, eigenaarschap en prestatieverbetering combineren geven we hier een aantal voorbeelden van op maat gemaakte events.

danielle-macinnes-Jv4VXLBvsIg-unsplash.j

Chain Reaction

Een kettingreactie gebouwd door werknemers, om de onderste steen naar boven te halen.

20 TOT 200 DEELNEMERS

nik-shuliahin-n1Drax93m0E-unsplash.jpg

BoostCamp

Drie-daags BoostCamp-programma, gericht op keuzes maken en beïnvloeden.

20 TOT 200 DEELNEMERS

manfred-madrigal-Nmb7jKIzZ8I-unsplash.jp

Escape Experience

 

Een unieke ervaring op basis van een escaperoom.

20 TOT 250 DEELNEMERS

aaron-alvarado-bVwyBr_MyuI-unsplash.jpg

Gideonsbende

Een creatieve en anarchistische activiteit om de kracht van mensen vrij te maken.

20 TOT 150 DEELNEMERS