Kennispartners

Leadership Intent Academy heeft samewerkingen met onderstaande organisaties. Deze kennispartners beschikken allen over een eigen sterke expertise, welke wij samen met onze kennis inzetten om een zo hoog mogelijke kwaliteit te leveren.

EarlyBridge zet uw gehele organisatie in beweging. Naar hogere klantgerichtheid, meer verkoop, efficiëntie, kortom: naar prestatie. Met een praktische mix van advies en training leren wij managers een cultuurverandering in gang te zetten en hiervoor medewerkers te mobiliseren.

 

Wij leren medewerkers altijd door de ogen van de klant te kijken en laten ze ervaren waarom tevreden klanten zo belangrijk (en leuk!) zijn.

De Talent Academy Group bestaat uit verschillende bedrijven met één doel: wij helpen mensen topprestaties neer te zetten. Niet gewoon goed, maar uitmuntend. Voor onderscheidend leiderschap en verbazingwekkende teamontwikkeling is bepaald gedrag nodig. Gedrag dat wij op verschillende manieren aanmoedigen en optimaliseren. TAG schept voorwaarden voor succes. Omdat iedereen het recht heeft zijn unieke talent te ontwikkelen.

Mensen verbinden, motiveren, belonen, inspireren en grenzen laten verleggen, dat is wat PBN doet. TeamPBN doet dit door deelnemers op een positieve manier uit te dagen op bijzondere locaties en met originele activiteiten. Onze programma's zorgen voor onvergetelijke ervaringen die net zo divers zijn als de mensen waarvoor wij ze organiseren.