andrei-stratu-kcJsQ3PJrYU-unsplash.jpg

Over ons

Het woord waarom is leidend binnen elke organisatie.

luke-chesser-pJadQetzTkI-unsplash.jpg

Door mensen uit te dagen de waarom-vraag altijd te blijven stellen wordt de richting van een organisatie duidelijk en de achtergronden van keuzes helder.

 

Mensen kunnen fantastische resultaten behalen voor henzelf en samen met anderen om organisaties sterker en duurzamer te maken. Daarvoor is leiderschap nodig dat inspiratie realiseert en een beroep doet op de kracht die een ieder in zich draagt.

 

Wij zijn ondernemers die gefascineerd zijn door factoren die succes bepalen. Vanuit het idee dat we leren van anderen en dan de keuze hebben om te versnellen

David-Marquet.png

David Marquet

 

De boeken van David Marquet vormen een inspiratiebron voor de leadership intent academy. Zijn boek “turn the ship around” vormt de basis voor het leiderschap denken zoals wij dat voorstaan. David zet met zijn netwerk een internationale beweging op gebaseerd op Intent Based Leadership.

MindHacking_edited.jpg

Mindhacking

 

Navigator en Thought Leader Ronald van Aggelen is auteur van de boeken 'Mindhacking Voor Teams' en 'Mindhacking'.

Door in dit boek de praktijkervaring en de wetenschap te combineren, geeft de auteur de lezer zicht op de achtergronden en toepassingsmogelijkheden van mindhacking. Bij mindhacking (het proces om mensen van A naar B te brengen waarbij B van te voren bepaald is) kunnen verschillende technieken worden toegepast. Mindhacking is gericht op het maximaal benutten van de hersencapaciteit om gedrag te beinvloeden. 

Motivational speaker

 

Navigator en Thought Leader Ronald van Aggelen is Motivational speaker, gespecialiseerd in onderstaande onderwerpen.

  • Leaders Create Leaders

  • Influencing People

  • Social Psychology

  • Performance Improvement

  • Getting U There!

Expertise

 

Leadership Intent Academy is gespecialiseerd in onderstaande onderwerpen.

  • Leiderschapsprogramma's met impact.

  • Het ontwikkelen van individuen, teams en organisaties richting prestatieverbetering.

Deze expertises zijn ingezet bij klanten als KLM, KPN, Eurofins en Bovemij.

Gecertificeerd

 

Leadership Intent Academy neemt gecertificeerd de DiSC Personality en de Belbin Teamdynamics-testen af, welke organisaties vooruit helpen door middel van een zeer gedetailleerd overzicht van de verschillende persoonlijkheden binnen teams in de gehele organisatie.